12 октомври 2014 | Кафе пауза

Како и во која облека да заведувате според хороскопскиот знак?

Прочитајте на кој начин да заведувате и во каква облека тоа да го правите. Ако ви делува својствено или предизвикувачки за вас, веројатно ова е уште еден таков астролошки текст во кој „баш ви погодиле“.
Датум: 12 окт 2014
, Автор:

Како домашните миленици ви помагаат да живеете посреќен и подобар живот?

Сакајте ги и чувајте ги вашите домашни миленици, тие ви помагаат да бидете подобри и посреќни личности и ве учат да водите здрав и исполнет живот.
Датум: 12 окт 2014
, Автор:

10 убави, но потценети градови во Европа

Кога некој ќе одлучи да прошета низ Европа, најчеста дестинација се добро познатите светски метрополи како Париз, Рим и Барселона. Сепак, светот крие многу места кои можеби не се толку познати, но вреди да се посетат и видат.

Велосипедисти на оригинален начин протестираат за поголема употреба на велосипеди

Група летонски велосипедисти од здружението Let’s Bike го одбележале Светскиот ден без автомобили протестирајќи на многу паметен и оригинален начин.