6 секси начини да ги стопите вишокот килограми

Убаво е да јадете умерено и да бидете физички активни, но немојте да заборавите на уште една важна работа во процесот на слабеење – љубовта.
Датум: 03 окт 2014
, Автор:

Морбидни факти за единствената сигурна работа на светот – смртта

Во животот може да се избегнат многу нешта, но една работа е сигурна – сите сме родени за еден ден да умреме.
Датум: 03 окт 2014
, Автор:

Преубави фотографии прикажуваат исти пејзажи пред и по доаѓањето на есента

Лисјата полека ја губат својата зелена боја и почнуваат да ги откриваат другите бои кои „ги кријат“ во себе.
Датум: 03 окт 2014
, Автор:

Тројца пријатели, две кучиња и еден стар кауч

Ова е едно поинакво сурфање на каучи... Тројца пријатели и нивните две кучиња кои заминале на летно патување низ Северна Америка дошле до една креативна идеја за одбележување на сите убави места кои ги виделе по пат.
Датум: 03 окт 2014
, Автор:

9 моќни реченици кои ќе ви го сменат животот

Едно од докажано успешните решенија кои ќе ви помогнат да ја изградите самодовербата така што ќе се прифатите и сакате себеси такви какви што сте, е постојаното самободрење.

Страст кон работите, што беше тоа!?

Без оглед дали се работи за страст спрема професионалната работа или, пак, некое хоби, културно случување, спорт, едноставно, повеќе не се радуваме на активностите што ги правиме, туку ги правиме механички и без елан.
Датум: 03 окт 2014
, Автор:

Што учиме за пријателствата како возрасни?

Еве што учиме за пријателствата како што чекориме во светот на возрасните.
Датум: 03 окт 2014
, Автор: