29 септември 2014 | Кафе пауза

Совети за брак од 50-тите: Низ што ли не поминале нашите баби?

Колумната „Can This Marriage Be Saved?“ во списанието „Ladies' Home Journal“ содржела приказни за вистински парови и сочни детали од нивниот брачен живот.
Датум: 29 сеп 2014
, Автор:

Само трпеливо: 5 природни рецепти против кандида

За лечење на кандида неопходно е да имате трпение и упорност, бидејќи може да се случи и покрај соодветниот третман, оваа здодевна габа набрзо повторно да се врати.
Датум: 29 сеп 2014
, Автор:

7 интересни факти за делфините

За да ги сакате делфините уште малку повеќе...

ТВ серија: Селфи (Selfie)

ТВ серија за прекрасната Елајза Дули која ќе сфати дека бројот на лајкови не значи и број на пријатели

Прекрасни минијатурни уметнички дела исцртани на необични „платна“

Целта на овој артист е да создаваде универзален јазик со помош на неговата уметност.

Совети за 20-годишниците: Како да го извлечете најдоброто од себе?

Еве како во екот на младоста да го извлечете најдоброто од себе.
Датум: 29 сеп 2014
, Автор: