27 септември 2014 | Кафе пауза

Кога хороскопските знаци се поканети на службена забава…

Успешна фирма го прославува својот јубилеј. На овој важен настан се поканети сите хороскопски знаци. Што тие размислуваат кога ќе ја добијат поканата, дознајте во забавното сценарио...
Датум: 27 сеп 2014
, Автор:

Кога животните гледаат низ прозорецот…

Без разлика дали станува збор за домашно животно кое тивко го чека враќањето на својот сопственик или пак, за диво животно кое истражува напуштен дом, прозорците се прекрасни рамки на еден мистериозен свет...

Следен избор за инструмент: Виолина. Еве зошто…

Доколку во последно време се двоумите со кој инструмент да го започнете новото музичко хоби, ви предлагаме тоа да биде виолината. Еве зошто...

14 начини да ја изградите најдобрата врска во вашиот живот

На секоја врска треба да се работи и во секоја врска треба да се вложува и од двете страни. Совршена врска не постои, но доколку навистина ѝ се посветите, таа ќе биде најдобра што може.
Датум: 27 сеп 2014
, Автор:

Топли есенски комбинации со плетен џемпер

Еве како можете плетените џемпери да ги искомбинирате во три тренди есенски комбинации за оваа сезона.
Датум: 27 сеп 2014
, Автор:

5 чекори како вистински да уживате во вашата пура

За пурите велат дека секоја има своја посебна приказна. Пред да ја откриете мистеријата на вашата омилена пура бидете сигурни дека знаете како на вистински начин да уживате во неа.
Датум: 27 сеп 2014
, Автор: