20 познати личности пред и после Фотошоп

Ѕвездите се исти како нас обичните луѓе, барем сè додека нивните фотографии не поминат низ алатката за фото и дигитална обработка Фотошоп.
Датум: 04 сеп 2014
, Автор:

20 реченици кои не сака да ги чуе ниту една жена без деца

Во денешно време ниедна жена на никого не треба да му ги оправдува своите избори, па затоа и не е должна да слуша секакви коментари од својата околина.
Датум: 04 сеп 2014
, Автор:

42 венчаници со долги ракави за есенските несвести

Драги дами, дали го најдовте совршениот фустан за вашата есенска свадба? Ви нудиме 42 одлични креации за инспирација, кои се погодни за посвежо време.
Датум: 04 сеп 2014
, Автор:

Најчудните начини на шверцување забележани на царините

Веројатно секојдневната работа на цариниците не е многу интересна, но понекогаш наидуваат на случаи кои вообичаените проверки им ги претвораат во интересно искуство.
Датум: 04 сеп 2014
, Автор:

Белиот храм во Тајланд кој изгледа како да дошол од рајот

„Wat Rong Khun“ или подобро познат како Белиот храм, е будистички храм во Тајланд кој изгледа како богови да го ставиле на Земјата.

Не плашете се од совршенството

„Не плашете се од совршенството - никогаш нема да го достигнете.“
Датум: 04 сеп 2014
, Автор:

Загатка: 3 девојки во продавница за костими за капење

Можете ли да одредите која од нив која боја ја сака и по кој редослед го направиле изборот при купувањето?
Датум: 04 сеп 2014
, Автор:

ТВ серија: Постоење (Extant)

Таа била 13 месеци на соло мисија во вселената, но не се вратила сама...

4 реченици кои вашиот тажен пријател не сака да ги чуе

Без разлика колку се добри вашите намери, додека тешите тажен пријател или пријателка, понекогаш можете да кажете и нешта кои повеќе одмагаат отколку што помагаат.