Порака во шише: Вистинска приказна која ќе ве допре во срцето

Да пронајдете порака во шише во денешно време е скоро неверојатно, освен можеби во приказните. Но, оваа топла емотивна приказна е вистинско искуство за нешто што неодамна се случило на Калифорнискиот брег.
Датум: 31 авг 2014
, Автор:

Викенд книга: „Светот не е фабрика за исполнување желби“

„На овој свет немаш шанса да избираш дали ќе бидеш повреден, но имаш шанса да одбереш кој ќе те повреди.“

Неверојатно детално изработена торта изгледа како внатрешноста на библиотека

Овој дизајн изгледа толку добро што на момент ќе се запрашате дали е вистинит.

Домашни маски од портокал за нега на коса и кожа

По најголемите козметички и здравствени придобивки на портокалите, следуваат неколку нивни практични примени односно природни, домашни маски за нега на вашата кожа и коса, кои можете да ги подготвите уште веднаш.