Ефикасен трик за брзо намалување на големите мозолки на лицето

Треба да излегувате, а едно тврдоглаво мозолче стрчи на вашето лице и никако не се смалува. Секако дека коректорот ќе заврши работа за да се прикрие црвенилото, но отокот и понатаму ќе се познава.
Датум: 17 авг 2014
, Автор:

Последните фотографии од славните личности

Кратко време откако биле направени, животот на овие личности се судирал со трагедија. Тие се последните фотографии кои биле направени со славните личности пред да си заминат.
Датум: 17 авг 2014
, Автор:

Тајната на среќата: 20 мисли за поубав ден, поисполнет живот и повеќе радости и насмевки

Искористете го секој момент за да го зачините вашиот живот со радости и насмевки. Вашата среќа дупло ќе се зголеми, доколку и туѓите срца ги исполните со среќа. Радувајте му се на секој нов ден!
Датум: 17 авг 2014
, Автор:

Замислени луѓе наоѓаат мир во прекрасни пејзажи од природата

Дозволете си да се изгубите во овие неверојатни фотографии од луѓе кои наоѓаат мир во природата.

Викенд книга: „Во одбрана на Џејкоб“ – Вилијам Лендеј

14-годишно момче е обвинето за убиство на неговиот соученик. Она што следува е возбудливо судење со тактики и пресврти, кое ќе ве остави будни до доцна во ноќта.
Датум: 17 авг 2014
, Автор: