Девојка со ангелски глас ја пее песната „All of Me“

Лусијана Зогби има прекрасен ангелски глас, но она што е уште поинтересно е што таа малку наликува на принцезата Јасмина од анимираниот филм Аладин...

Филм: Ное (Noah)

Еден човек е избран од креаторот на неговиот свет за последната мисија пред апокалиптичната поплава да го уништи целиот живот на планетата...

Прошетка низ светот од двојна перспектива преку објективите на еден пар

Прошетка низ светот преку двојни фотографии кои покажуваат различна гледна точка во исто време, откривајќи ни ја приказната и зад фотоапаратите.

Замрзната мока, одлична за вашето здравје

Диетална мока која ќе ви го направи денот подобар...

Традиции и обичаи на Скијатос

Турбулентната историја на Скијатос, на крајот придонела островот да се здобие со богат духовен живот и посветена христијанска традиција.
Датум: 01 авг 2014
, Автор:

20 инспиративни начини за пронаоѓање среќа во вашиот живот

Децата имаат одлични одговори. Дозволете им да бидат ваши учители.