Идеален костим за капење според хороскопскиот знак

И кога го избирате вашиот стајлинг за на плажа, односно моделот на костим за капење, можете да ги консултирате ѕвездите. Бикот обожава комфор, на Лавицата ѝ е важно да е во жолта боја, додека Рибите сакаат зелени модели во кои одлично изгледаат.
Датум: 13 јул 2014
, Автор:

Бјути трикови кои ги користеле нашите мајки, а сѐ уште се добри

Денес во парфимериите можеме да најдеме најразлични производи за нега на лицето и телото, но тоа не значи дека тие делуваат подобро од третманите кои ги користеле нашите мајки.
Датум: 13 јул 2014
, Автор:

Прекрасна музика која доаѓа од стеблото на едно дрво

Артистот Бартоломиус Тробек забележал дека линиите во стеблото на дрвото неверојатно многу наликуваат на оние на винилските плочи.