Кујнски трик: Одвојте ги жолчките од јајцата, брзо и ефикасно

Традиционалниот начин на одвојување на жолчките не е којзнае колку тежок за умешните готвачи и пекари, но за нас обичните луѓе, ваков трик е повеќе од добредојден.
Датум: 28 мар 2014
, Автор:

Животот на едно двегодишно девојче кое расте со родители-зависници од дрога

Дали фотографката можела да биде само непристрасен набљудувач?
Датум: 28 мар 2014
, Автор:

Уште една одлична првоаприлска шега: Глава во тегла

Токму навреме, пред празникот на шегата, веб-сајтот Instructables нѐ послужи со еден интересен проект кој можете да го искористите за да исплашите и насмеете некого на први април.
Датум: 28 мар 2014
, Автор:

Како да препознаете нездрава љубовна врска?

Погледнете ги наредниве 6 клучни разлики помеѓу здравата и нездравата љубовна врска.

Филм: 47 Ронин (47 Ronin)

Чест и одбрана на честа во феудална Јапонија

Жена за првпат си го слуша гласот после 40 години

Џоан Милн страда од Ашеров синдром, што претставува многу ретка болест која ги погодува сетилата за вид и слух. Таа е родена глува и така живее сиот свој живот...
Датум: 28 мар 2014
, Автор:

Што никако не смеете да правите на свадба?

Ова е свадбениот бонтон кој не смеете да го прекршите.
Датум: 28 мар 2014
, Автор: