Трикови со кои продавачите се служат за да нѐ натераат да купуваме повеќе

Овие сознанија им помагаат на компаниите да продадат повеќе производи, а на купувачите, подобро да го разберат своето однесување и одлучување кога се во продавница.
Датум: 25 мар 2014
, Автор:

Како наутро се будат хороскопските знаци?

Замислете дека сите хороскопски знаци живеат во една заеднична куќа. 6 часот наутро е, и време е да почнат да се подготвуваат за денот пред нив...
Датум: 25 мар 2014
, Автор:

7 едноставни и модерни фризури кои ќе ви дадат сосема нов изглед

Изгледајте импресивно дури и во оние денови кога вашата коса е „непослушна“.

4 видови бакнежи кои мора да ги совладате во животот

Без разлика дали сте личност која сака повеќе или помалку да се бакнува, постојат неколку видови бакнежи кои мора да ги совладате во животот.
Датум: 25 мар 2014
, Автор:

Излечете го воспаленото грло за само 4 часа

Мислевте дека ги пробавте сите лекови и ништо не помогна? Постои еден народен лек кој ќе ве излечи за само 4 часа.
Датум: 25 мар 2014
, Автор:

Мечки кои се однесуваат како луѓе

На овие фотографии, мечките изгледаат како да размислуваат или да прават некои работи кои ние луѓето ги правиме секојдневно.
Датум: 25 мар 2014
, Автор:

Тест: Колку сте духовно урамнотежени?

Решете го овој тест и дознајте.
Датум: 25 мар 2014
, Автор:

Неверојатни трикови со баланс

Браќата Барнабас и Себастијан направиле одлично видео за рамнотежа кое ја истакнува убавината на физиката преку силно артистички сцени богати со симболи, детали и бавно темпо, кое ја поттикнува љубопитноста.
Датум: 25 мар 2014
, Автор: