Книга: „Огледана во тебе“ – Силвија Деј

Пламенот на страста продолжува. Посесивна љубов, мрачни страсти, сензуална еротика...
Датум: 19 мар 2014
, Автор:

Со текила во борба против дијабетесот и зголемената телесна тежина

Изгледа дека текилата прави многу повеќе од подобрување на вашето расположение.

Најстрашниот краток хорор филм

Почекајте да се стемни, пуштете глас, отворете на цел екран и уживајте во оваа куса доза адреналин. Но, да не речете дека не сте биле предупредени, филмот „Изгасени светла“ може да ве натера вие вечерва да спиете со запалени. :)
Датум: 19 мар 2014
, Автор:

Еве што се случува кога половите ќе си ги сменат улогите

Поради фактот дека ништо не се менува во поглед на сексистичките стереотипи, Buzzfeed одлучија да направат видео, каде што половите улоги се заменети во три реклами. Резултатите се, нормално, пресмешни.
Датум: 19 мар 2014
, Автор:

Контакт со очи: Совладување на вештината за гледање на луѓето во очи

Доколку, поради лични или професионални потреби сте имале можност да го изучувате говорот на телото, сигурно ви е позната важноста и значењето на контактот со очи.
Датум: 19 мар 2014
, Автор:

20 животни задоволства кои дефинитивно се потценети

Ова се 20 пријатни и слатки задоволства спакувани во само еден миг, кои навистина нè прават посреќни.
Датум: 19 мар 2014
, Автор:

Кристијан Лубутан, колекција пролет/лето 2014

Започнувајќи од елегантни и софистицирани модели, па сѐ до весели и разиграни дизајни, оваа колекција на Лубутан е можеби најдобрата досега.

Од ништо до куќа од соништата за само 6 недели

За само 9.000 долари и 6 недели, Стив Арин успеал да го изгради својот дом од соништата во Тајланд.