7 неодоливи видови прегратки кои секоја девојка ги посакува од своето момче

Прегратка може да даде секој, а особено е лековита кога ни е тешко.
Датум: 14 мар 2014
, Автор:

5 интересни факти за парфемите

Парфемот, поточно е мешавина од разни мирисни ноти како резултат на што се добива еден карактеристичен мирис. Првиот парфем датира од древниот Египет...
Датум: 14 мар 2014
, Автор:

Дали може стресот да ви биде пријател?

Од стрес срцето забрзано ви чука, неконтролирано се потите и ви се суши устата. Стресот е прогласен за голем непријател на човекот. Но дали навистина е?
Датум: 14 мар 2014
, Автор:

Креативна преработка на песната „Happy“ од Фарел Вилијамс

Уникатна и креативна верзија која успева да ги долови еуфоричните емоции кои ни ги пренесува оригиналот.

Воена диета: 4 килограми помалку за 3 дена

Тридневната или воена диета, како што и самиот назив си кажува, подразбира строг режим на исхрана и строго придржување до сѐ што е пропишано, од термините за оброците, па до самите намирници.
Датум: 14 мар 2014
, Автор:

ЗА и ПРОТИВ пиењето кафе

Ова се некои бенефиции, но и негативности од косумирањето на кафето.
Датум: 14 мар 2014
, Автор:

5 работи за кои не треба да се грижите во 20-те години од животот

20-те години се можеби најубавиот период во животот, но и се период на борба, ранливост и страв. Еве кои се петте работи за кои не треба да се грижите, за вистински да уживате и да ја живеете младоста.

Ѝ бил дијагностициран рак – еве што направиле нејзините пријателки

Пред неколку месеци на Герди Мекена ѝ бил дијагностициран рак на дојка. Во знак на солидарност и поддршка, нејзините пријателки организирале фотосесија...
Датум: 14 мар 2014
, Автор:

Филм: Зимска приказна (Winter’s Tale)

Ова не е вистинска приказна, ова е вистинска љубов