Овие кози се забавуваат до бесвест

Чудо е што може да направи едно парче свитливо железо на зелена ливада.
Датум: 18 феб 2014
, Автор:

6 добри причини почесто да јадете моркови

Морковите се сметаат за суперхрана со причина. Тие се одлични за плодност, бидејќи го подобруваат квалитетот и квантитетот на спермата. Но, тоа не е единствената причина за да го имате морковот што почесто во исхраната.
Датум: 18 феб 2014
, Автор:

Фаците на олимписките лизгачи на мраз

Уметничкото лизгање е навистина грациозна спортска дисциплина. Но, тоа не значи дека луѓето кои толку лесно го сечат мразот и скокајќи се пробиваат низ воздухот, имаат совршено наместен лик цело време додека трае нивната изведба.
Датум: 18 феб 2014
, Автор:

20 причини зошто жените живеат подолго од мажите

Иако науката се обидува да најде логични објаснувања за пократкиот животен век на мажите во однос на оној на жените, овие 20 фотографии на некој начин ја поддржуваат ваквата статистичка слика.
Датум: 18 феб 2014
, Автор:

Како да бидете шармантни?

Шармантните луѓе се свои, се сакаат себеси, а истовремено ги почитуваат другите и се секогаш пријателски настроени. Доколку мислите дека ви недостасува малку шарм во вашето однесување, погледнете како можете да го промените тоа.

Што има во 380 цигари?

Ова видео претставува експеримент во кој се симулира пушење на вкупно 380 цигари, при што она што се вдишува, во случајов се собира во сад полн со вода. Погледнете што се добива после 380 „испушени“ цигари.
Датум: 18 феб 2014
, Автор:

Смеењето го подобрува здравјето

Време е повторно да си ја пронајдете насмевката и да почувствувате радост без никакви ограничувања.
10 работи кои треба да ги научиме од децата
off

10 работи кои треба да ги научиме од децата

Верувале или не, многу навики, мислења и ставови на децата, можат многу да им бидат од корист на возрасните.
Датум: 18 феб 2014
, Автор: