01 февруари 2014 | Кафе пауза

Однесувајте се добро спрема старите луѓе

Зафатени со желбата да созрееме, да се осознаеме самите себеси, не обрнуваме многу внимание на постарите личности кои ни значат во животот. Се фокусираме на тоа да пораснеме не земајќи предвид дека тие стареат секој ден сѐ повеќе...
Датум: 01 фев 2014
, Автор:

Најубавите хотели во светот

Фотографиите од најубавите хотели во светот ве носат низ ледените пејзажи на Финска, улиците на Париз, па сѐ до Грција. Иако различни, сепак сите имаат нешто заедничко, сите ги спојува авантурата, одморот и уживањето.

Ладни еспресо коцки со Бејлис

Десерт кој го заслужува вашето време и внимание...
Датум: 01 фев 2014
, Автор: