Секси колекција од „Victoria’s Secret“ за ноќ која нема никогаш да ја заборавите

Инспирирани од иконската париска мода, со детали од свила, чипка, неодоливи бои или цветни дезени, оваа колекција вклучува по нешто за секоја девојка.

Малку поинакви цртежи со молив

Неверојатно е што сѐ можат да направат уметниците, користејќи само лист хартија, молив, неколку предмети и храна.

Никогаш не престанувајте да сонувате

Со правиот начин размислување секој сон може да стане реалност. Еве како треба да размислувате за да успеете во тоа.