Како правилно да си играте со женските гради?

За време на сексуалната (пред)игра повеќето момци сакаат да си поигруваат со градите на партнерката. За волја на вистината, и многу девојки уживаат во ваквите допири. Сепак, не е лесно тоа да се прави спонтано, природно и да предизвикува задоволство кај обајцата.
Датум: 14 јан 2014
, Автор:

5 ситуации кои мажите не можат да ги поднесат за време секс

Жените понекогаш, намерно или ненамерно, прават некои работи за време на сексуалниот чин кои имаат лош ефект врз нивниот партнер. Тоа може да доведе до незадоволство, па во некои случаи и до прекин на врската.
Датум: 14 јан 2014
, Автор:

Како визуелно да го смалите подбрадокот со шминка?

Подбрадокот за жал не може сосема да се скрие, но со помош на некои мејкап-трикови може визуелно да се смали.
Датум: 14 јан 2014
, Автор:

7 најдобри десерти со кафе

И попладневните часови од денот можат да бидат одлични за малку кафе и сладок десерт. Погледнете кои се најдобрите десерти со кафе, направени за уживање.

Бескрајноста на универзумот минијатуризирана во импресивни фотографии

Самата помисла да се минијатуризира нешто толку огромно како космосот е навистина фасцинантно...

Како да одржите константна телесна тежина?

Доколку сте задоволни со својата тежина, прочитајте ги следниве неколку совети за тоа како истата да ја одржите без голем напор.