Што НЕ треба да му кажете на секој хороскопски знак?

Сите нас нè нервираат различни работи, но погледнете која е реченицата што не треба да му ја кажете на некој, според хороскопскиот знак, за да спречите непотребни кавги.

Божиќно видео што ќе ви го стопли срцето

Ова анимирано видео ја раскажува слатката приказна за зајчето, што на мечката ѝ подарува специјален подарок за да ја почувствува магијата на Божиќ, наместо да падне во зимски сон.

Драг Дедо Мраз…

Знам дека не бев некој ангел изминатава година, ама кој е безгрешен? Биди искрен првично кон самиот себеси, нели бев добра девојка?
Датум: 29 дек 2013
, Автор: