17 декември 2013 | Кафе пауза - Part 2

Мудри мисли од единствениот Иво Андриќ

Иво Андриќ е роден на 9 октомври 1892, а починал на 13 март 1975. Тој е југословенски писател и добитник на Нобеловата награда за литература во 1961-та година.

Ќе добијам ли бакнеж ако заврне снег?

Со цел да ја донесат божиќната магија во Аризона, државата во која речиси никогаш не паѓа снег, овие мајтапчии со помош на вештачки снег и бела имела, се обидуваат да ги натераат луѓето да ги бакнат в уста. :)

5 начини да почнете да слабеете веднаш

Секој човек што се бори со вишокот килограми знае колку е тешко да се реши овој проблем...

Спектакуларен перформанс за првпат во Скопје

Трагачите по оригинална забава оваа сабота ќе имаат можност да присуствуваат на уникатен перформанс каков што досега не се одржал на Балканот, а сега премиерно ќе го организира „Урбан клуб“.
Датум: 17 дек 2013
, Автор:

Бизнис корисниците на ОНЕ добиваат најголема вредност за цената што ја плаќаат

Според последниот извештај за испитување на јавното мислење во однос на пазарот на електронски комуникации во РМ за деловни корисници, бизнис корисниците на ОНЕ добиваат најголема вредност за цената што ја плаќаат.
Датум: 17 дек 2013
, Автор:
12