Кои се најчестите погрешно пеени музички стихови во 2013?

Веб-сајтот Pleated Jeans, направил видео компилација од најчесто грешените стихови во 2013 година. Меѓу нив се популарните песни The Monster, Get Lucky, Blurred s, Wake Me Up, Wrecking Ball, Royals...

Како да се ослободите од целулитот еднаш засекогаш?

Повеќето луѓе не знаат што претставува целулитот и од што е предизвикан. Всушност не постои такво нешто како целулит. Па како тогаш да се ослободиме од нешто што не постои?
Датум: 14 дек 2013
, Автор:

Едноставни правила да изгледате послабо

Најважно што треба да го запомнете е секогаш добро да ја одбирате облеката, како и да внимавате на вашето држење.

5 мудри причини да основате книжевен клуб со пријателите

Сакате да читате книги? Имате круг на пријатели кои исто така уживаат во книжевните дела? Еве една интересна идеја, зошто да не формирате книжевен клуб?
Датум: 14 дек 2013
, Автор: