Најубавите цитати од Венко Андоновски

Венко Андоновски е македонски писател, раскажувач, романсиер, драмски автор, поет, есеист и книжевен теоретичар. Роден е на 30 мај 1964-та година во Куманово.

Фотосесија за новата колекција „Инстинкт“ на Антонија Ристовска

Антонија Ристовска ги објави фотографиите од фотосесијата за новата колекција есен/зима 2013/14 „Инстинкт“ која што беше промовирана на Модниот викенд Скопје.
Датум: 11 дек 2013
, Автор:

Во петок промоција на бизнис колекцијата на Ѓоргиева

Во петок (13.12) во меморијалниот центар Никола Кљусев модната дизајнерка Олгица Ѓоргиева ќе ја промовира бизнис колекцијата „Unrestricted“ како продолжение на последната колекција „Ослободување“.
Датум: 11 дек 2013
, Автор:
12