Најпопуларните песни од 2013 помешани во една

Оваа година видеото е сочинето од делови од песните на Мајли Сајрус, Лорди, Макелмор, Тејлор Свифт, Дафт Панк, Имеџин Дрегонс, Ријана и други. Уживајте!

Најчестите грешки во флертувањето на 20-годишниците

Ова се дел од најчестите грешки при флертувањето на дваесет-и-нешто-годишниците.
Датум: 07 дек 2013
, Автор:

Инспиративни и револуционерни цитати од Нелсон Мандела

Тој беше огромна инспирација за светот и сите ние долго ќе го паметиме по неговите дела, како и по неговите револуционерни зборови.

Најгрдата птица на светот која истовремено е неодолива

Младата црна птица какаду, која се наоѓа во прашката Зоолошка градина, привлекла огромно внимание од страна на посетителите, поради своите искубани пердуви и орловскиот клун.