17 ноември 2013 | Кафе пауза

Едно сонце сите нас нè грее

Ако мене ми требаше толку време за конечно да седнам и да размислам добро на темава и да ја разработам, тогаш што остана за оној кој треба да собере храброст и да каже дека е поразличен од другите?
Датум: 17 ное 2013
, Автор:

Астро-совет: Како да ја освежите вашата врска?

На секоја врска одвреме-навреме ѝ е потребно освежување. Во недостаток од идеи како тоа да го направите, хороскопот ви нуди решение.

7 одлични совети да изгледате секси со очила

Непобитен факт е дека очилата со диоптер го имаат оној „секси ефект“. Главната „финта“ е да гледате на вашите очила како на одличен аксесоар, а не како на товар кој ви го уништува изгледот.
Датум: 17 ное 2013
, Автор: