20 октомври 2013 | Кафе пауза

Нешта кои веднаш треба да ги исфрлите од плакарот

Марина Добрева се занимава со преуредување на плакарите на своите клиенти, преку додавање, реорганизирање или пак исфрлање на некои парчиња облека.

Пронаоѓањето мир во природата претставено преку фотографии

Фотографии кои на чудесен начин ја доловуваат смиреноста која ја нуди поврзаноста со природата и дава можност да се насети како се чувствува личноста која е на фотографијата.

Мини тортички на стапче со фил од бело чоколадо

Сте слушнале ли за тортички на стапче? Налик на слатки мали лижавчиња, кои можете да ги направите во каква било боја или вкус. Неверојатно креативни и одлични за секоја прилика.
Датум: 20 окт 2013
, Автор:

Хороскопските знаци и стилот на шегување

Ако се прашувате како другите луѓе ја доживуваат вашата духовитост, хороскопскиот знак може да ви помогне околу одговорот.

Во мое време…

И на приватни и на државни факултети, и тогаш како и сега, постоеле и постојат студенти кои се трудат премногу и такви кои уво не ги боли оти за некоја година ќе си се сместат удобно во канцеларијата на нивните татковци...
Датум: 20 окт 2013
, Автор: