23 септември 2013 | Кафе пауза

Сибирска хаска се радува во куп суви лисја

Само што нејзиниот сопственик ги собрал сувите лисја на куп, Буч решил да помогне. Неговата помош е дискутабилна, но неговата радост е видливо неизмерна.
Датум: 23 сеп 2013
, Автор:

10 креативни намени на вашите омилени фотографии

Ако сите срциња на Инстаграм и лајкови на Фејсбук не ви се доволни, еве како да ја пренесете креативноста во вашиот дом, па да почнете да добивате комплименти и во живо. :)
Датум: 23 сеп 2013
, Автор:

Сцени од „Кралот Лав“ кои можете да ги забележите на вистинско сафари

И покрај тоа што не сите фотографии се идентични со оние од „Кралот Лав“, сепак сличностите се неверојатни. Погледнете и самите.

Осаменост – стапица од која има излез

Осаменоста е стапица која бара напор, храброст и верба за да се побегне од неа. А ослободувањето од неа е многу слатко.

Зелена оаза во срцето на Сингапур

Прекрасна куќа која изгледа како мала оаза во центарот на џунгла од цемент.

Маникир: Колоритни зраци

Она што може да ви помогне и со сигурност да ја разбие монотонијата на есента е маникирот. Дајте им живот на вашите нокти со овој интересен маникир.
Датум: 23 сеп 2013
, Автор:

5 знаци дека сте на вистинскиот пат во животот

Ова се 5 знаци кои ви покажуваат дека сте на вистинскиот пат, дека професијата, хобито или факултетот кој сте го одбрале е она вистинското за вас. А доколку не е така, секогаш може да ги промените работите кон подобро.
Датум: 23 сеп 2013
, Автор: