Направете сами: апостолки со бисерчиња

Уникатни апостолки во само неколку чекори

Како се бакнуваат машките хороскопски знаци?

Лавот се бакнува диво и страсно, девицата малку воздржано, а водолијата нема да пропушти прилика јавно да ја покаже својата умешност.
Датум: 11 авг 2013
, Автор:

Како здраво да ги покачите килограмите доколку сте премногу слаби?

Неколку совети кои ќе ви помогнат да ја постигнете посакуваната телесна тежина и облини

Беспомошните принцези на 21-ви век

Еве да ви кажам зошто девојките се навикнати да бараат заштита во мажот и да го чекаат тој некој возвишен господин Совршен. Бидејќи такви сказни им раскажувале додека биле мали...
Датум: 11 авг 2013
, Автор: