Што му е потребно на секој хороскопски знак после тешко раскинување?

Она што на едни знаци им одговара, за други може да претставува најлош совет...

Еволуцијата на „Веспа“ од 1943 до 2013 година

Ова кусо анимирано филмче, наречено „Vespalogy“ ја претставува еволуцијата на скутерите „Веспа“ од 1943 година, па сè до денеска.

Совршени сочни црвени усни во боја на цреша

Овој сладок изглед е инспириран од сјајните цреши, црвените јаболка и сочните калинки, а неодамна стана хит на модните писти. Ова е варијанта на стандардните црвени усни, кои во овој случај добиваат мек сјаен финиш.
Датум: 21 јул 2013
, Автор:

Љ… како љубомора

Љубовта се гради на доверба, не на љубомора. Ако љубомората беше добра, ќе се опеваше во песните и за неа ќе се раскажуваше во приказните.
Датум: 21 јул 2013
, Автор: