Што му е најважно во љубовта на секој хороскопски знак?

Можеби не сме свесни, но сите луѓе имаме една работа која нè прави весели, задоволни и исполнети. Многу е важно да успеете да ја препознаете таа работа кај луѓето...

4 верзии на лимонадата

Испробајте го овие четири верзии на лимонадата кои добро ќе ви дојдат за освежување во летните денови.

На пикник во Париз

Пикникот е едно од најавтентичните искуства кои можат да се доживеат во Париз, и тоа за малку пари.

Колку се слабее со пешачење?

Пешачењето е одлична активност, добра е за вашето срце, но не можете да се потпрете на тоа ако целта ви е да ги отстраните масните наслаги од телото.

На здравје лето!

Рецепт за совршено лето: латино журки – добри киги – кафе со мраз – плажа – мирис на масло за сончање...
Датум: 23 јун 2013
, Автор: