21 јуни 2013 | Кафе пауза

Извонредниот живот на Крис Хедфилд во вселената

Брз визуелен приказ на животот со 0 гравитација. :)

Жежок тренд за оваа сезона: бисери

Бисерите се поврзуваат со покласични прилики, соодветни се за елегантните вечери, отмените излегувања и гламурозните забави. Сепак, за повеќето девојки, бисерите станаа и неразделен дел од секојдневниот стил на облекување.
Датум: 21 јун 2013
, Автор:

Компактна јахта за луксузно уживање

„Wider 42“ е феноменална јахта која навидум не е многу голема, но на неа можат да уживаат 12 луѓе.

Крцкави батаци печени со корнфлекс

Златесто потпечени батаци кои ќе крцкаат во вашата уста.

Спектакуларниот фестивал на пиротехника во Мексико

Фотографии на Томас Прајор од Памплонадата на пиротехничкиот фестивал, кои во целост ја доловуваат целата магија на огнометите и останатата пиротехника.