12 јуни 2013 | Кафе пауза

Книга: „Ексклузивна приказна“ – Ферн Мајклс

Опуштена приказна за четири откачени баби кои купуваат пропаднат весник и неволјите во кои успеваат да се вовлечат...

Љубовна приказна за едно прасе и една кокошка

Понекогаш навистина не е важно што се појавило прво, дали јајцето или кокошката. Едноставно љубовта е поважна од сè...

Дали вдишувањето хелиум од балон е забавно или смртоносно?

Пред да се решите на ваков вид забава, задолжително информирајте се дали е тоа паметен избор.

Неодоливи животни кои ќе ви го направат денот подобар

Понекогаш животот знае да ни стане многу тежок и токму животните се оние кои нè потсетуваат дека сè ќе биде во ред.