„Норвешка шума“ од Харуки Мураками

Мешавината на западните - особено во она што неговите ликови читаат и музиката која ја слушаат - и јапонските елементи во неговата фикција е навистина ефективна: светот како едно мало село, но несигурно во својот идентитет.
Датум: 05 јун 2013
, Автор:

Книга: „Смртно вљубена“ – Федерика Боско

Пристигна Бриџит Џонс на италијански начин.
Датум: 05 јун 2013
, Автор:

Пингвини на туширање

Кога на пингвините ќе им стане премногу топло тие мораат да се снаоѓаат како знаат и умеат за да се разладат.

Предлог куси фризури за ова лето

Погледнете ги, изберете фризура и побрзајте да закажете термин за шишање во вашето омилено фризерско студио.
Датум: 05 јун 2013
, Автор:

Кул изненадување во лименка Кока-кола

Уште еден креативен маркетинг-потег на компанијата...
Датум: 05 јун 2013
, Автор:

Авантурите на едно бебенце

Сигнхилд е мала женска која ужива живеејќи ги своите луди авантури, во креативната фотосерија на нејзиниот татко Емил Нистром, фотограф од Шведска...