02 јуни 2013 | Кафе пауза

Љубовни грешки кои ги прави секој хороскопски знак

Хороскопскиот знак ви ги открива грешките кои ги правите во љубовните врски...

Опуштена тренди фризура во 4 чекори

Коњско опавче во комбинација со опуштена плетенка е брзо решение кои ќе ви ја освежи фризурата. Само четири чекори ве делат од прекрасна и средена фризура.

Среќа

Ако никогаш немаш чувство на лутина и гнев, како ќе го распознаеш спокојот? Ако не ги слушаш ноќните птици кои те плашат во темните ноќи, како ќе ја цениш песната на славејчињата наутро? Затоа среќа е буквално сè...
Датум: 02 јун 2013
, Автор: