Писмото на малиот Лука до претставниците од „ЛЕГО“

Ова е типичен пример како големите компании си обезбедуваат целоживотен и задоволен купувач.

Грешки од ТВ сериите кои ќе ве насмеат до солзи

За време на снимањето често се случуваат многу интересни грешки, кои луѓето од екипата, по некое време ги објавуваат за уште повеќе да се зголеми популарноста на серијата.

Освежителен сладолед на стапче

Брзо ќе го подготвите, а ќе ве врати во детството кога вакви сладоледи секојдневно купувавте од локалната продавница.
Датум: 01 јун 2013
, Автор:

Ноќниот живот на Бора Бора

Бора Бора е рај за вљубените...