Кога животните киваат…

Погледнете го ова видео, кое ќе ве насмее до солзи...

Најслаткиот златен ретривер Реј

Златниот ретривер Реј Чарлс е преслатко кученце, кое е родено слепо во декември минатата година. Него го има згрижено едно семејство кое го чува со многу љубов.

Кафе карамело

Превкусно кафе за секој период од денот...

Најубавите села во Шпанија

Шпанија има специфичен дух кој најдобро е зачуван во селата каде што ретко доаѓаат туристи...

Книга: „Жалба“ – Џон Гришам

Книга за мрачниот и корумпиран свет кој постои зад луксузната маска на големите корпорации, за вредноста на човечкиот живот и правдата до која сè потешко се доаѓа...

Неверојатни пејзажи од фантазиите

Употребувајќи комбинација од сопствени фотографии и од дела на други фотографи, Нејтан Спотс создал неверојатни пејзажи кои се наоѓаат само во нашите најдлабоки фантазии.