Од што е зависен секој хороскопски знак?

Астролозите тврдат дека порокот е тесно врзан и со хороскопскиот знак. Дознајте кој е вашиот порок според ѕвездите.

Пакетче за закрепнување по љубовно раскинување

Комплетот се вика „ Hurts Packaging“ и ги содржи сите неопходни работи за преболување на раскинувањето на љубовната врска.

Пролет на Кожуф

На Кожуф му е доволна само една прошетка за да направи да ја засакате пролетта уште повеќе.

Рајски соништа

Најголемото наследство кое една баба може да ѝ го остави на својата внука не е ни накитот ни парите, туку приказните за добра ноќ. Ништо не е вечно на овој свет, освен луѓето кои заслужиле да не бидат заборавени.
Датум: 26 мај 2013
, Автор: