24 мај 2013 | Кафе пауза

Најчести грешки при употреба на пегла за коса

Можеби се обидувате што помалку да ја оштетувате вашата коса при користењето на пеглата, но тоа не значи дека внимавате на сè.
Датум: 24 мај 2013
, Автор:

Замислете сите да зборувавме како мали деца

Сите знаеме дека додека растат, децата имаат свој свет и говорат јазик кој само тие го разбираат. Нас ни останува само да погодуваме, дали тоа што ни се причуло, се вистинските зборови кои се кажани.

Доктори со 3Д печатач го спасиле животот на 3-месечно бебе

Докторите во болницата за деца „C.S. Mott“ испечатиле пластична 3Д направа и ја поставиле врз душникот на бебето Каиба.
Датум: 24 мај 2013
, Автор:

Фотографии од активниот вулкан Павлоф кои ќе ве остават без зборови

Астронаутите од Интернационалната Вселенска Станица (ISS) на 18 мај 2013 година направиле неверојатни фотографии од вулканот Павлоф.