Каков прв впечаток остава секој хороскопски знак?

Според многумина првиот впечаток кој го оставаме е многу важна работа. Прочитајте што вика астрологијата за првиот впечаток кој го остава вашиот хороскопски знак.

Сензуални црвени усни во цветен облик

Психотрија Елата, познато под името „усни на проститутка“ или „растението со жешки усни“, е цвеќе со интензивна црвена боја, кое личи на сензуални женски усни.

Хармонично пријателство меѓу мечка, лав и тигар

Во една зоолошката градина во американската држава Џорџија, меѓу животните постои пријателство кое сме го виделе само во цртаниот филм „Мадагаскар“.

Одиме ретро?

Сè повеќе млади жени одлучуваат при стапувањето во брак да го земат презимето на сопругот. Повеќе од 65% го промениле своето презиме со стапувањето во светата заедница. Дали овој ретро потег, нè враќа назад во 19 век?
Датум: 19 мај 2013
, Автор: