14 април 2013 | Кафе пауза

Астрологија: заборавете на проблемите и научете да се опуштите

Сите имаме некакви проблеми, но дозволувањето стресот да нѐ надвладее, е наша лична одлука. Спречете го тоа и научете да се релаксирате со помош на астрологијата.

ТВ серија: Нешвил (Nashville)

Кога музиката ти е животот и ќе направиш сè за да се издигнеш кон врвот, но и да останеш таму ако некогаш одамна си успеал...
Датум: 14 апр 2013
, Автор:

Извонредна изведба со сенки на британското шоу за таленти која ќе ве трогне до солзи

Романтична танчарска изведба, која за миг ќе ви го подзапре срцето...
Датум: 14 апр 2013
, Автор:

Пролетно сонце и вљубени погледи

Најслатките романси се во пролет, а најжешките (и во метафорична и во буквална смисла) се во лето. Дали е од поленот или од пеперутките? Пролетта ги буди хормоните за љубов...
Датум: 14 апр 2013
, Автор: