Здраво Европа!

Тројца млади момци од Белгија дошле до една многу интересна идеја – да ја поврзат цела Европа, со поставување големи екрани во главните градови...

Работи кои e подобро да не ги помешате

Ви се случува да го ставите лебот во фиржидер, тенџерето во гардеробер, а кога ќе ви заѕвони телефонот, занесени во работата, да го залепите далечинскиот управувач на уво?
Датум: 07 апр 2013
, Автор:

Астрологија: 3 работи кои ќе го направат вашиот партнер среќен

Прочитајте ги трите работи на коишто треба да обрнете внимание за да остане вашиот партнер среќен и задоволен од вашата љубовна врска.

Синдромот Петар Пан

Едно е да те држи детскиот жар и елан за живот, друго е да одбиваш да пораснеш. На 25 години излегува со женска, а се однесува како да излегол со мајка му за да му купи сладолед и автомобилче.
Датум: 07 апр 2013
, Автор: