Зошто луѓето се бакнуваат?

Сте се запрашале ли некогаш зошто толку многу сакаме да се бакнуваме?

Со какви играчки си играат дечињата ширум светот?

фотографот Габриеле Галимберти патувал 18 месеци околу светот, фотографирајќи разни деца со нивните омилени играчки.

Филм: Прирачник за оптимисти (Silver Linings Playbook)

Внимавајте на знаците кои ви ги дава животот...

Кафе-милкшејк со чоколадо и алкохол

Фантастичен напиток за уживање во денот...

Како совршено да ја исчистите нечистотијата од вашето лице?

Едноставен и евтин домашен рецепт, со кој совршено ќе ја исчистите нечистотијата и маснотијата од вашето лице.

Белиот џеб – скриено дело на природата

Уште едно место на нашата убава планета кое измамува воздишки.