Поезија: Потрага по тебе

Да ми го покажеш мостот на лагата, да ми дадеш билет кон стварноста, да ја ставиш во куфер тагата...
Датум: 14 мар 2013
, Автор:

Најстрашните шуми во светот

После ова, можеме слободно да заклучиме дека Црвенкапа лесно поминала. :)

3-те најголеми митови за романтичните врски

Дали и колку овие митови можат да нè спречат во формирањето на стабилна и реална љубовна врска?
Датум: 14 мар 2013
, Автор:

Во потрага по локациите на познатите филмски сцени

Одлични композиции на фотографии од филмските сцени со локациите на кои тие биле снимани.

Прекрасни свадбени фотосесии во Њујорк

Фотограф ги носи двојките на прошетка низ најавтентичните делови на градот и им прави прекрасни свадбени или веренички фотографии.

Дали депресијата е заразна?

Депресивното расположение не само што е лошо за личноста која така се чувствува, туку влијае негативно и на другите.
Датум: 14 мар 2013
, Автор:

Куче кое се плаши од Џулија Робертс

На ова куче од расата хаска, дефинитивно не му се допаѓа да ја гледа Џулија Робертс низ таблоидите.

Одблесокот на Париз

Џоана Леманска пронаоѓа вирови или предмети кои прават отсјај како огледала, стакла и метали и ги употребува за да создаде неверојатно убави рефлексии во нејзините фотографии.