Една мачка ве советува како да бидете подобар родител

За тоа како да се биде добар родител можеме многу да научиме и од мачките. Тие уште од мали ги учат своите мачиња како да се снаоѓаат и да бидат самостојни.

Уметник се обидува да нацрта слика за 90 секунди

Ситуацијата е напната до самиот крај, жирито се чуди, но најбитно е дали тој ќе успее...
Датум: 08 феб 2013
, Автор:

Забавна, но застрашувачка брачна статистика

Прочитајте ја оваа откачена брачна статистика и размислете дали би си впуштиле во лудата авантура, таканаречена брак. :)

Кафе Том и Џери

Интересен кафе коктел за студените денови...

Филм: Мама (Mama)

Филм за бескрајната љубов на мајката, дури и по нејзината смрт...

Вистинска приказна: Уличен стаорец им ја спасил врската

Колку една сосема случајна ситуација може целосно да ни го промени животниот тек? Дали секој кој влегува во нашите животни се појавува со причина, ни носи некаква порака, остава нешто зад себе?
Датум: 08 феб 2013
, Автор:

Убавите едноставни моменти во животот низ четири секвенци

Преку вистинската опција за фотографирање до забава и извонредни фотографии...