Како функционира стресот?

Одговорот лежи во следното кусо стрипче. :)
Датум: 31 јан 2013
, Автор:

Запознајте ја реалната верзија на верверичката од „Ледено доба“

Погледнете како реагира ова слатко животинче, кога ќе сфати дека е под будното око на леопард. Па, желадот и не му е толку неопходен. :)
Датум: 31 јан 2013
, Автор:

Нацистичкиот хотел со 10.000 соби, во кој никој не престојувал

Овој хотел се наоѓа на брегот на островот Риген во Германија, а се протега на простор од скоро 5 километри покрај бела песочна плажа...

Луѓе кои меѓусебно не се познаваат, а изгледаат како близнаци

Верувале или не, луѓето на следните фотографии не се во никакви роднински врски. Иако изгледаат како близнаци, тие тие воопшто не се ни познаваат.
Датум: 31 јан 2013
, Автор:

Елегантни прстени кои би ги посакала секоја девојка

Секоја модерна девојка мора помеѓу својот накит да има и неколку вакви елегантни прстени за посебни пригоди. Овие модели се дел од неколку колекции на „Mociun“...

30-дневен предизвик за поголема љубов кон самите себе

Ве предизвикуваме во наредните 30 дена да почнете повеќе да се цените себеси поради квалитетите кои ги поседувате!
Датум: 31 јан 2013
, Автор:

Слатки животинки нацртани на камења

Италијанската артистка Ернестина Галина имала чувство за уметност уште како дете, но бидејќи нејзиното семејство никогаш не ја охрабрило да ги развива нејзините таленти...