29 јануари 2013 | Кафе пауза

10 екстремни пустелии

Некои точки на Земјата се толку пусти и изолирани, што прашање е дали воопшто човек треба да размислува да отпатува до нив…

Најсовршеното место за реклама

Весникот „Mumbai Mirror“ нашол совршено место за реклама на популарниот бренд „Лакост“. Ја сместил веднаш до веста „15.000 крокодили избегале од фарма во Јужна Африка“.
Датум: 29 јан 2013
, Автор:

7 работи кои девојките не ги знаат за момците

Дали девојките се добро запознаени со некои работи поврзани со момците? Еве што потајно признаваат припадниците на „погрубиот“ пол.
Датум: 29 јан 2013
, Автор:

Волшебна панорамска фотографија од Дубаи која ќе ве вџаши

Ова е најверојатно најголемата фотографија во светот.Таа нуди луксузен панорамски поглед од највисоката зграда во светот, Бурџ Халифа, овозможувајќи ви да „бидете“ во Дубаи, бар за момент. :)

25 факти за дремката кои сите студенти би требало да ги знаат

Понекогаш дремката би требало да добие и приоритет пред предавањата...

Жени и воени авиони – поинаков поглед кон историјата

Колор-фотографии на жени кои помагаат во изработката на воени авиони во 40-тите години, кои во оригинал се црно-бели.

Кул свадбена фотосесија инспирирана од „Алиса во земјата на чудата“

Тематските фотосесии се најновиот свадбен тренд, кој одлучиле да го следат и младенците Ерин и Мет.
Датум: 29 јан 2013
, Автор: