Папагал растура во дабстеп

Папагалот Харви е цар за дабстеп перформанс. Застанат на показалец, тој умешно ги фаќа длабоките бас ритми и специфични брмчења, и тоа и со глас и со стас.
Датум: 17 јан 2013
, Автор:

Крцкави печени компири со посебен шмек

Вкусни, крцкави компири со специфичен вкус...

Момци од цртаните на Дизни кои би требало да бидат вистински

Момците од сказните прават буквално сè за девојката која ја сакаат, пеат, играат, се борат и прелетуваат планини само за да ја освојат.
Датум: 17 јан 2013
, Автор:

Најдобриот начин за придобивање реклами

Маркетинг компанијата „Y&R“ смислила оригинална кампања за продажба на рекламните билборди, во сопственост на „Interbest Outdoor“.

Подобрување на комуникациските способности – како да бидете слушнати?

Способноста да се искажат мислите и тие да бидат прифатени од околината е вештина која може да се совлада.
Датум: 17 јан 2013
, Автор:

Колку стари биле најстарите диносауруси?

Прочитајте колкав бил животниот век на античките диносауруси.

Малку поинакви пејзажи

Фотографии за кои не можат да се набројат доволно епитети за да се опише колку се неверојатни...