Стилот на Калиопи – израз на многу емоции

Во секоја нота можете да почувствувате одредена емоција, љубов, загуба, болка, среќа, тага, непребол...
Датум: 14 јан 2013
, Автор:

На бербер во Индија

Ова интересно видео е снимено во една берберница во Њу Делхи, каде што муштериите добиваат многу повеќе од само потстрижување. Видеото е наречено „Saloon“, а е во режија на Том Пиетрашик.

Грозна статистика за работи од секојдневниот живот

За многу работи немаме избор бидејќи не знаеме какви се, а и да знаеме нема многу што можеме да направиме. Оваа статистика може да ве згрози, но што е тука е...
Датум: 14 јан 2013
, Автор:

Најголемите разочарувања во животот

Во животот секогаш постојат падови и подеми. Еднаш сте на врвот, друг пат ве газат. Како и да го живеете животот, секогаш ќе постојат состојби, луѓе и случувања кои ќе ве разочаруваат.

Кора од банана – најдобар пријател на вашата насмевка

Покрај скапите стоматолошки избелувања, постои уште едно природно, бесплатно и ефикасно средство за белеење, кое се крие во вашата кујна, а е најдобар пријател на вашата насмевка.

Одлични црно-бели фотографии од неверојатни градби низ светот

Неверојатен црно-бел поглед на некои од најдобрите градби во светот.

Неколку совети за подобар сон

„Не ми зборувај додека не го испијам кафето!“ Дали ова е вашата утринска мантра?