13 јануари 2013 | Кафе пауза

Хороскопските знаци и шефувањето

Дури и вашиот однос со шефот да е извонредно добар, секогаш има простор да го подобрите. Откријте каков начин на шефување применуваат хороскопските знаци...

Професионални совети за шминкање

Со помош на овие совети ќе ги надоградите вашите вештини и секогаш ќе изгледате совршено.

Кога евтините сувенири ги заменуваат знаменитостите

Интересни идеи за вашето следно патување.

Вистинските хероини

Ќе живееме поздрав начин на живот тогаш кога ќе сфатиме дека вистинските херои и идоли на кои би требало да се огледуваме се тука околу нас. Тоа се нашите мајки, тетки, стрини, баби, пријателки...
Датум: 13 јан 2013
, Автор: