11 јануари 2013 | Кафе пауза

Филм: Љубов (Amour)

Филм за силата на љубовта кога ѝ се гледа крајот...

Мокачино со Бејлис

Совршена комбинација од чоколадо, кафе и Бејлис...
Датум: 11 јан 2013

Што вели за вас бојата на вашиот лак за нокти?

Експертот за бои Литрис Еисмен, открива како преку маникирот можете да откриете некои скриени карактерни црти за себе...

10-те најважни правила за пијанење

Пиеме за да се развеселиме. Пиеме од тага. Пиеме и за да „утепаме“ време. Но, од која причина и да пиеме, мора да ги знаеме 10-те правила за пијанење.
Датум: 11 јан 2013
, Автор:

Инспиративни фотографии од далечните земји

Неговите фотографии создаваат чувство на поврзаност на светот, чувство на ценење на разликите и сличностите, на нашите култури и истории, како и на минатото и сегашноста на еден инспиративен начин.

Најдобрата тераса во Њујорк

Оваа тераса се наоѓа на врвот од една зграда во Њујорк, а од неа се гледа целата метропола.

Како гик би ја илустрирал љубовта?

Периодниот систем на хемиските елементи никогаш не изгледал толку неодоливо романтично!