Можете ли да ги пронајдете животните на овие слики?

Овие фотографии наликуваат на пејзажи, но на сите нив има тешко видливи животни...

Најинтересните реклами за пиво

Погледнете ги најинтересните реклами за пиво, меѓу кои има и забранети.

Божиќна музичка плејлиста со Френк Синатра

„Јас сонувам за бел Божиќ, со секоја честитка што ја пишувам, нека вашите денови бидат весели и светли, и нека секој нареден Божиќ ви биде бел...“

Во која земја е најдобро да се родите во 2013 година?

Според истражувањето на „The Economist“ кое опфатило 80 земји од светот, најдобро место за да се родите во 2013 е Швајцарија, а најлошо е Нигерија.