05 јануари 2013 | Кафе пауза

Горчливо искрени пораки испишани на вкусни торти

Слатките торти понекогаш може да донесат и горчливо искрени пораки, но барем и понатаму се вкусни. Погледнете како некои луѓе се осмелуваат да им честитаат или да им соопштат некоја важна новост на блиските.
Датум: 05 јан 2013
, Автор:

Традицијата на прославувањето Нова година

Прочитајте ги следниве новогодишни занимливости и дознајте го значењето на многубројните традиции кои се практикуваат во овој период ширум светот.
Датум: 05 јан 2013

Слатки зимски колачиња

Вкусни зимски колачиња кои ќе ви послужат како декорација за топлите напивки...
Датум: 05 јан 2013
, Автор:

Брачни кревети со вграден телевизор

Овие интересни брачни кревети се изум, во кој можете да вградите телевизор, кој по користењето автоматизирано можете да го суштите во рамката од креветот.